OM OSS

Josef Sjönneby i Unitwins hoppar över Martin Sjönneby med enhjuling Unitwins, Martin och Josef Sjönneby är artistduo på enhjuling med rötterna i den extrema enhjulingsåkningen. Ändå sedan vi började träna och tävla med enhjuling har vi parallellt gjort show av det. Utöver showandet håller vi workshops i olika sammanhang för att träna både nybörjare och andra enhjulingscyklister.

Vår show har bland annat uppmärksammats i TV4s Talang och SVTs Rampljuset, i det senare TV-programmet tog vi oss till en tredjeplats i finalen!

Vi har tävlat i SM, EM och VM med många medaljer i alla tävlingar som resultat. Josef är mest framgångsrik i Flatland, en disciplin där man utför trick på plan mark. Josef är flerfaldig svensk mästare, innehar EM-silver och VM-brons. Martin är specialist på trials där man tar sig över olika typer av hinder samt höjdhopp och är för närvarande världsrekordinnehavare i höjdhopp med enhjuling. Han har även SM- & EM-guld i trials samt VM-silver i Trials och Speed-trials.

Vi varvar tävlandet med showerna och är mycket på resande fot för att showa på skolor, födelsedagskalas eller eventdagar, arrangera träningsläger och tävlingar, och tävla på egen hand. Under åren har vi byggt upp en bra mängd rekvisita för att genomföra workshops och shower i olika sammanhang och på olika stor yta. Vårt workshopkoncept omfattar även andra balans- och koordinationstränande aktiviteter som jonglering, balanslina, balansbräda m.m.