VÅR SHOW

Vi erbjuder en helt unik enhjulingshow som setts av miljoner! Under fem års tid har vi gjort flera hundra enhjulingsuppvisningar, och ständigt utvecklat vår show för att publiken ska få uppleva vad som kan tyckas vara omöjliga akrobatiska trick - på enhjuling! Vi har erferenhet av att skräddarsy vår show efter förutsättningar och önskemål. Beroende på utrymmets storlek så använder vi lämplig rekvisita och genomför antingen en kortare show på 5-10 minuter, eller en längre show som är 15-25 minuter lång. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning för att genomföra vår show, allt ifrån en omfattande mängd rekvisita till en fristående ljudanläggning.

Se vår showreel (filmen på förstasidan)
Martin tar sig upp på tornet under show i Finland - Foto: Niclas Glasberg Martin imponerar på hundratals barn under en aktivitsdag i Österåker Josef gör trick på hög höjd! - Foto: Niclas Glasberg Martin demonstrerar enhjuling under Prova-På i Falun Martin cyklar på lina Någon som är frivillig att komma upp på scen? Färdigriggat för show och prova-på! Martin förbereder sista hoppet i Rampljusets final! Martin under show på Gotland 2010 Josef under show i Varberg 2011

VÅRA SHOWPAKET

Vi anpassar vår show efterdina förutsättningar och önskemål. Dessa är förslag på vanliga showuuplägg som vi brukar genomföra.

KOMPLETT SHOW (15-25 min)

Show på 15-25 minuter innehållande häftiga tricks på plan mark, cykling på smala objekt, höjdhopp och ett publikmoment. Vi anpassar storleken på rekvisitan efter showens längd och dimensionerna på showutrymmet.

KORT SHOW (5-10 min)

Kortare show på plan mark utan rekvisita som passar utmärkt på scen, i mässmontrar m.m. Vi gör häftiga enhjulingstricks på plan mark och involverar prubliken.

SHOW&PROVA-PÅ

Vi gör utöver showen ett prova-på-tillfälle för besökarna på ditt evenemang. I detta brukar vi även involvera andra balans- och koordinationsredskap som balanslina och jonglering. Prova-på är ett väldigt uppskattat moment för både barn och vuxna!

Läs mer om våra workshops på Unitwins Cirkus